Dom
Zajazd Krakowiacy i Górale – smaczna kuchnia, niezapomniane imprezy

Szukasz ciekawego kompleksu na spędzenie urlopu z rodziną, na imprezę firmową, bądź organizację imprezy rodzinnej, firmowej, komunii, chrzcin a nawet wesela?
Odwiedź stronę: http://krakowiacyigorale.pl – Sprawdź ofertę tego urokliwego miejsca a zakochasz się od pierwszego wejrzenia!
Hotel, restauracja, zajazd – ma dla Państwa bardzo bogatą ofertę usług noclegowych, gastronomicznych, konferencyjnych, w miejscu, które nie tylko zachwyca wyglądem z zewnątrz i klimatem, ale również przepyszną kuchnią i luksusowymi, klimatycznymi pokojami.
Wystrój wnętrz zarówno hotelu jak i restauracji to połączenie dwóch regionalnych stylów: góralskiego i galicyjskiego.
Marzyło Ci się wesele w góralskim stylu, w urokliwym miejscu, na świezym powietrzu, z możliwością noclegów? Szukasz miejsca, gdzie kuchnia Cię zachwyci? Gdzie będziesz mógł zorganizować imprezy okolicznościowe dla swojej rodziny czy pracowników? Jeśli na którekolwiek z tych pytań, Twoja odpowiedź brzmi: tak! – Kompleks Krakowiacy i Górale spełnią Twoje oczekiwania!
Zakres usług kompleksu:
– konferencje, szkolenia, spotkania integracyjne, różnego rodzaju imprezy tematyczne,
– przyjęcia okolicznościowe takie jak wesela, chrzciny, koktajle, obiady, kolacje,
– imprezy plenerowe z grillem.
Szukasz miejsca na naprawdę dużą ilość gości? Kompleks Krakowiacy i Górale mają w swojej ofercie sale na 500 osób, salę na 160 a także stodołę plenerową, która pomieści aż 600 osób.
Kuchnia regionalna – smaczne dania góralskie!
Co znajdziecie w ofercie szefa kuchni?
Między innymi: kwaśnica na gęsinie, szaszłyki z indyka, golonko opiekane na chrupiąco, filet z kaczki, pieczeń z dzika, gęś wiejska i wiele wiele innych.
Ponad to: Na stronie możecie zarezerwować lożę bądź stolik a dodatkowo zamówić przepyszne domowe przetwory (marynowane grzyby, warzywa, kompoty, dżemy, konfitury) a także ciasta i torty. Możecie również kupić pierogi, kluski czy makarony – a to wszystko przygotowywane jest ze swojskich jajek, prosto od góry, z mąki z młyna a także z mięs i wędlin wędzonych przez szefa tutejszej kuchni.